Alle berichten EQIN

Wij dagen u uit, ons uit te dagen

13 February 2017

EQIN organiseert in samenwerking met Stork Thermeq op 20 april 2017 de open dag. Voor de lasdemonstraties die onze lasexperts gaan geven, dagen wij u uit, ons uit te dagen met uw lasvraagstukken.

Heeft u een specifieke lasuitdaging? 

Onze lasexperts laten u tijdens de praktijkgerichte demonstraties de oplossing zien.
U kunt zich voor deze uitdaging aanmelden door uw lasvraagstuk duidelijk te omschrijven en voor 9 maart te mailen naar Jan-Evert van der Wolf via e-mail:janevert.vanderwolf@eqin.eu Na uw aanmelding neemt Jan-Evert contact met u op voor de technische tekeningen, fotomateriaal en de producten die gelast moeten worden. Als alle informatie compleet is buigen onze experts zich over uw vraagstuk. De uitkomst demonstreren zij tijdens de open dag op 20 april.

Heeft u geen lasuitdaging voor ons maar

wilt u uw bedrijf presenteren? 

Tijdens de EQIN / Stork Thermeq netwerkbijeenkomst 20 april bieden wij u de gelegenheid. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw expertise laten zien in een korte presentatie. 
U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar janevert.vanderwolf@eqin.eu Het enige wat wij van u vragen is ons voor 30 maart uw presentatie te mailen.