Alle berichten EQIN

EQIN lanceert webshop

16 January 2017

​EQIN, de specialist in verhuur, verkoop en opleidingen op het gebied van industrieel materieel, gereedschappen en verbruiksartikelen, heeft haar vernieuwde webshop gelanceerd. Op www.eqin.nl biedt EQIN bestaande én nieuwe klanten een digitaal platform om makkelijk en snel te kunnen bestellen op ieder gewenst moment.


De online winkel biedt toegang tot het volledige aanbod van verkoop, verhuur, opleidingen en tweedehands apparatuur. Het productaanbod bestaat onder andere uit lasapparatuur, aggregaten, compressoren, tijdelijke verlichting en gereedschap.

Dankzij het responsive design is de webshop tevens geschikt voor mobiele apparaten en stelt daarmee gebruikers in staat om vanaf iedere locatie het aanbod te bekijken, aanvragen te doen en orders te plaatsen.

Marco Zuijderwijk, Algemeen Directeur EQIN, licht toe: “De nieuwe EQIN webshop voegt een extra dimensie toe aan onze klantbenadering. Dit digitale platform stelt ons in staat om iedere klant via meerdere kanalen van dienst te zijn. Waar voorheen met name telefonisch en schriftelijk contact plaatsvond, bieden we klanten nu ook de mogelijkheid om online met ons te communiceren. Klanten kunnen via de webshop zelf snel een artikel zoeken en  bestellingen plaatsen. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week”.

Bezoek de EQIN webshop op:

www.eqin.nl