Alle berichten EQIN

EQIN exposeert op Eemsdelta Expo

6 May 2016

Ook dit jaar neemt EQIN deel aan de Eemsdelta Expo op 15 en 16 juni a.s. “In het Eemsmond gebied (met) zijn wij al jaren actief”, vertelt regiomanager Alfred Nanninga. “Met vestigingen in Groningen, Eemshaven en Delfzijl werken we voor vele bedrijven als externe Tools & Equipment Manager. Daarom nemen we graag deel aan deze beurs.”

De visie van EQIN is:  ‘EQIN Fits in by standing out’ door een full-service leverancier te zijn.  Nanninga: “Wij creëren op verschillende manieren extra waarde voor onze klanten zodat zij succesvoller en winstgevender zijn. Dit doen wij o.a. door met onze klanten te bekijken hoe zij proces optimalisatie kunnen realiseren en daardoor de totale kosten van een project zo laag mogelijk kunnen houden.”
 
Complex wordt simpel
“Daarnaast  kunnen wij de project doorlooptijd minimaliseren en maken wij een complex project simpel. Dit doen we door onze klanten compleet te ontzorgen voor al hun equipment en consumable behoeften, inclusief tijdelijke huisvesting, facilitaire diensten en het opleiden en certificeren van medewerkers. Verder kunnen klanten via onze portal zien wat zij in huur hebben staan zodat we het administratief snel en efficiënt kunnen verwerken.”
 
Verwachtingen overtreffen
“EQIN heeft maar één doel, enthousiaste klanten. Door zich te verplaatsen in de uitdagingen en behoeften van haar klanten (‘we fit in’) en door deze verwachtingen te overtreffen met een uitstekende service, operational excellence en technisch hoogwaardig materieel (‘we stand out’).”

Bezoek ons op de Eemsdelta Expo stand A51. Meld u hier aan voor gratis kaarten.