Alle berichten EQIN

Multi-inzetbaarheid van medewerkers: de toekomst voor uw organisatie!

3 May 2016

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een zeer actueel onderwerp bij veel bedrijven. Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers zorgt ervoor dat u flexibeler, efficiƫnter en productiever kunt werken.

EQIN Opleidingen heeft een duidelijke visie over het ontwikkelen en opleiden van vakmensen en het multi-inzetbaar maken van uw medewerkers.


Inspiratiebijeenkomst
Deze visie willen wij graag met u delen. Daarom organiseren wij op dinsdag 24 mei as. een inspiratiebijeenkomst waarbij we onderwerpen bespreken als: het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers door zelfstandige inzetbaarheid, modulair opleiden en de noodzaak van scholing.

Voetbalcoach
De visie van EQIN opleidingen is te vergelijken met het coachen van sporters. Daarom hebben wij Mario Been, voetbalcoach en oud voetballer, uitgenodigd om tijdens een klassikaal interview (opgezet als het tv-programma ‘College Tour’) zijn visie geven over het ontwikkelen van topsporters. Hoe motiveer en inspireer je sporters om  te excelleren?  Hoe haal je als coach het maximale uit de loopbaan van een voetballer? Hoe coach je de sporters zodat ze het verschil tussen winst en verlies kunnen maken? Jan Dirk Stouten, sportjournalist –en verslaggever neemt het interview af.


Wat kunt u verder verwachten?
Naast het college met Mario Been zijn er demonstraties te volgen rond pijpfitten, druktesten, lassen, isometrisch tekening lezen, visuele lasinspectie en de NIL praktijkopleidingen.
Tijdens de bijeenkomst zijn er voor u voldoende momenten om te netwerken en uw vragen te stellen aan EQIN opleidingen.

Bent u benieuwd hoe u uw medewerkers kunt voorbereiden op de toekomst? Meldt u dan aan voor14 mei a.s. Inschrijven doet u hier!