Alle berichten EQIN

GT Lastechniek, REVA Lastechniek en EQIN bundelen krachten

8 April 2016

Joure 6 april 2016: EQIN is een samenwerking aangegaan betreffende de verhuuractiviteiten van GT Lastechniek (Emmeloord) en REVA Lastechniek (Joure). Door de overname van REVA door GT Lastechniek, 1 januari 2016, is er een goede basis ontstaan voor deze samenwerking, niet alleen op het gebied van de verhuur van industrieelmaterieel maar ook als het gaat om opleidingen.

Door deze samenwerking hebben de relaties van GT Lastechniek, REVA en EQIN de beschikking gekregen over een breed verhuurassortiment op het gebied van lassen, licht-, stroom- en luchtinstallaties, gereedschappen en tijdelijke accommodaties. Daar staat tegenover dat EQIN gebruik kan maken van de zeer gedegen ervaring van GT Lastechniek en REVA op het gebied van lassen.

Sinds 1 april heeft EQIN een kantoor geopend in het pand van REVA in Joure. “Door samen een locatie te delen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn”, geeft Alfred Nanninga, regiomanager Noord bij EQIN aan. “Klanten hebben nu één aanspreekpunt en een locatie dichtbij van waar we onze apparatuur verkopen, onderhouden en verhuren.” De locatie GT Lastechniek in Emmeloord zal fungeren als verhuurdepot.

 EQIN is de meest veelzijdige ‘allround’ speler als het gaat om de verhuur en verkoop van industrieel materieel. Daarnaast is EQIN Opleidingen het opleidingsinstituut als het lasopleidingen en certificering betreft.

GT Lastechniek is al jaren een gevestigde naam in de Noordoostpolder e.o.  Wat GT Lastechniek is voor de Noordoostpolder is REVA lastechniek voor Friesland e.o. Beide bedrijven verkopen hoogwaardige lasmachines van het merk Fronius en leveren daarbij alle benodigde onderdelen, slijtdelen, lastoevoegmaterialen en consumables. Daarnaast onderhouden GT Lastechniek en REVA de Fronius apparatuur. “Als het om lassen gaat hebben we alles in huis” zeggen Richard Griep (Directeur GT Lastechniek) en Reinold Algra (Directeur REVA).  

De samenwerking met EQIN was altijd al zeer goed. EQIN is al ruim 20 jaar de importeur van Fronius lasmachines in de Benelux en ondersteunde GT Lastechniek en REVA altijd al als dealers van Fronius. Door de krachten te bundelen kunnen GT Lastechniek, REVA Lastechniek en EQIN hun klanten nu een compleet pakket aanbieden op het gebied van lassen, lasopleidingen en de verhuur van materieel.

V.l.n.r. Reinold Algra (zit), Marco Zuiderwijk (zit), Richard Griep (zit), Carlo v/d Bulk (staat), Alfred Ninninga (staat), Hennie Roebroeks (staat)