Alle berichten EQIN

EQIN reikt ‘Veilige geremde slijptollen’ uit

22 April 2015

Als dank voor het testen van de veilig geremde slijptollen voor EQIN zijn onder de deelnemers van de test twee veilige geremde slijptollen verloot. 3 april jongstleden ontvingen de 2 gelukkige winnaars de prijs uit handen van hun EQIN accountmanager.

Beide winnaars  waren heel blij en verrast met hun prijs. Als gepassioneerde klussers en hobbyisten kunnen ze de slijptollen goed gebruiken.

Tijdens een proefperiode van 4 maanden, testen ruim 50 monteurs de nieuwe types ‘veilige geremde slijptollen’ voor de EQIN-verhuurvloot.
Uit meer dan 120 machinebeoordelingen en hun statistische evaluatie kwam de nieuwe Metabo WEPA 17-125 Quickstop als beste uit de test. Een bijzonder sterke en veilige allround-slijptol. Deze zal dan ook in de toekomst de primaire veilige geremde slijptol worden binnen de EQIN- verhuurvloot.

Winnaars van de verloting zijn Gaby Rijkers (Stork) en Louis Gelissen (Cofely). Dank zij het oordeel van Louis en Gaby en de andere monteurs konden wij een gedegen keuze  maken over de aanschaf van het materieel.

Wij willen daarom alle deelnemers aan de test hartelijk danken voor hun inzet en medewerking. In de  toekomst betrekken wij graag onze klanten weer bij de aanschaf en het testen van nieuw huurmaterieel.