Alle berichten EQIN

EQIN doneert aan stichting Gered Gereedschap

26 November 2014

EQIN doneert aan stichting Gered Gereedschap
 
Stork doneert 1.000 euro aan de Stichting Gered Gereedschap op verzoek van de winnaar van de REACH Safety Innovation Award Bouwejan Knot. Bouwejan won deze prijs voor het ontwikkelen van de Safety Box, een mobiele eerste hulpkamer.
 
Bouwejan: “Ik wilde graag doneren aan stichting gered gereedschap omdat het in lijn ligt met onze organisatie, Gered Gereedschap biedt concrete hulp aan technici en startende ondernemers in ontwikkelingslanden en geeft hen het gereedschap om op eigen kracht een goede toekomst op te bouwen.
Voor EQIN is het vanzelfsprekend om kwalitatief goed gereedschap te verhuren dat voldoet aan alle eisen en normeringen. Voor ondernemingen in ontwikkelingslanden is het niet vanzelfsprekend om goed gereedschap te hebben. Door het kwalitatief goede handgereedschap dat ze ontvangen van Gered Gereedschap zetten ze een enorme stap in de opbouw van hun toekomst. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.”
 
“Wat een goed nieuws!”, reageert Peter Schmidt Marketing Manager bij stichting Gered Gereedschap enthousiast. “Ik wil jullie - en met name Bouwejan - hiervoor hartelijk danken! Met deze donatie zijn wij in staat om een hele schoolklas van gereedschap te voorzien.”  Gered Gereedschap is een landelijke vrijwilligersorganisatie die gereedschap inzamelt, opknapt en verscheept naar (technische) scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Met dit kwalitatief goede handgereedschap zijn tientallen jongeren in staat om een opleiding te volgen en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Denk hierbij aan opleidingen voor loodgieter, elektromonteur, automonteur, metselaar, timmerman of metaalbewerker.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op geredgereedschap.nl
logo